Nem dolgozhatunk állandóan....

Igen, biztosan Te is vagy néha úgy, hogy (bár lenne dolgod) elkezdesz játszani valamivel... Na a motion graphix design sem kivétel ez alól... Van úgy, hogy elkezdesz valamit egy munka kapcsán, aztán megtetszik a motívum, a mozgás, a fények...., elindul veled a szekér és  csinálsz valamit, ami tökéletesen értelmetlen, csak szép. Legalábbis szerinted... Na ez is egy  ilyen. Nem akar semmit kifejezni. Csak játék.

 

Csak gyakorlás, de szép.....Szerintem. from Papai Tamas on Vimeo.

09-11-26.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr241554640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCE-Kata 2009.11.26. 20:32:45

Háát... szép, szép, de ez micsoda? A pszichedelikus vibrátor használatának végeredménye? Engem az egész a szexre emlékeztet... bocs. :-)

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.11.26. 20:35:45

@FCE-Kata: Nemtommi. Mondjuk, mindenkit, aki nézi, inspirál valamire. Téged a szexre. lehet, mostanában ez jár a fejedben.... :-)

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása