Végre elkészült, hosszú vajúdás után...

A GrafisTV egy olyan megbízó, amelyre oda kell figyelni, és bár ügynükség adta a munkát, de esetükben akkor is nagyon el kell találni mindent. A GraphisTV és  GraphisFilm ugyanis régóta azzal foglalkozik, hogy a nagyvilág legjobb, legeltaláltabb dizájnjait kommunikálja szerte a világon. Leginkább offline, de nem rég nagy lendülettel elindult az online megjelenés frissítése. (Ennek a kampányához lesz majd ez a filmecske is.) Hát, ezért született meg ez az alig több mint 40 másodperces anyag ilyen nehezen. Sok variáció volt, sok tervezés (talán túl sok is) de végül (nem kevés egyeztetés, már-már  vita  után) meg van a végleges anyag. Amerikai dizájnok kerültek bele, amerikai zene (előadó) mert hogy ez egy fő kritérium volt. Éljen a patriotizmus! Tetszett az ügynökségnek, a megrendelőnek és nekem is. De ritkán is van ilyen.... Nektek???

 

Grafis (USA) Motion munka... from Papai Tamas on Vimeo.

09-11-29.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr781560717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCE-Kata 2009.11.29. 14:21:27

Vááá! Ez nagyon ott van! Grat. A ritmus képre illesztése tökéletes!

zsolt bezdan · http://fcpug.hu 2009.11.29. 20:16:04

a Mosfilm-nel (eng.mosfilm.ru ) nekunk is volt kozvetett reszmunkank nekik. Emlekszem, a videot nagyon "ektachrome-feel"-be kellett kergetni nekik ( coloruser.net/grades/34-ekta-cross-pro )

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.11.29. 20:32:30

@zsolt bezdan: Úgy látszik kedvelik a kiszervezést...
Ez a coloruser site jól jött nekem. Nem ismertem... És tele van nagyon jó fényekkel. Köszi.
Más: Zsolt, ez a Kata lány itt felettem, vett egy ShrinkRay plugint a FCE-hez. Én azt gondolom, hogy ez nem volt jó ötlet, mert a ShrinkRay az egy Motion-ba való plugin, ezért a FCE-ben nem hiszem hogy működne. Van mód arra, hogy az FCE-ben használni tudja a Shrink Ray-t ( fcpug.hu/?p=2482 ) ????

zsolt bezdan · http://fcpug.hu 2009.11.29. 20:41:10

Hat most nincs nalam FCE (amugy FCE es FCP egy gepen mukodik) es nem tudom kiprobalni..
En altalaban FCPt hasznalok (es az otthoni gepeimen is FCP van)..
Holnap tudok valaszt adni csak.

zsolt bezdan · http://fcpug.hu 2009.11.29. 21:10:50

Igazad van. Nagyon ugy tunik (megneztem a leirast), hogy egyszeruen nem fog menni...
Legrosszabb esetben marad az amit leirtam elozo post-ban. Egy gepen lehet a FCE-t es FCP-t telepiteni. Kata naponta (es hivatalosan) vaghat a FCE-n a FCS-bol pedig csak FCP-t telepiteni (kb 2 GB) ilyen feladatokhoz. A FCP nyitja a FCE projectet, a FCE pedig importalja az XML-t (de ne 5. hanem korabbi verziot)

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.11.29. 21:28:23

@zsolt bezdan: Köszi, megpróbálom asszem eladni valakinek, mert neki a FCE is drága volt, hát még az FCS.....

FCE-Kata 2009.11.29. 21:31:28

Nagyon köszönöm Zsolt!! És neked is Tamás. Legközelebb, mielőtt plugint vetetek magamnak az apukámmal (ő vette ajándékba szegény..) ígérem valamelyikőtöket megkérdezem, hogy ne csináljak hülyeséget!
Kaptam a másikkal együtt egy MagicBullet Quick Looks-t is, amit oda tettem, ahova az installer kérte, de nem tudom szóra bírni FCE-ben. Mit gondoltok, mi a gond?

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.11.29. 21:32:58

Kata, eladtam, holnap megbeszéljük privátban. 47 USD is pénz...

zsolt bezdan · http://fcpug.hu 2009.11.29. 21:45:57

Bocs az off-ert, de nagyon erdekes... Van egy par (zart) dobozos uj FCS-m (altalaban otosevel vesszuk tervekhez). +az oktatoi FCP vizsgahoz is elmeletileg fogok kapni. Nos, ha en hazavinnek (az uj FCS amugy is kis box-ban van) es pld ajandekba szeretnem adni akkor mi szukseges hogy otthon abszolut jogtiszta legyen? szamla?

FCE-Kata 2009.11.29. 21:52:23

Jézusom Zsolt, az nagyon drága dolog!!!! Biztos vagy ebben?? Maximum egy "köszönömmel" tudnám kifizetni....
Off: tettem fel fotót (festményt, az apukám festette...) remélem nem gáz képpel szerepelni a blogokon, ahogy látom van aki fotóval van, van aki logóval...

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.11.29. 22:00:44

@zsolt bezdan: Ez nagyon gáláns!!! A javaslatom: a cégügyvédtől holnap megkérdezem, hogy hogyan lehet ezt úgy, hogy se a Kata sem Te ne legyetek céltáblája az apehnek (nem egyszerű, főleg egy alapítványnál) aztán beszéljük meg skype-on holnap este, ne itt a blogon... valamikor keressük egymást.
@FCE-Kata: Jó a festmény :-))), Én teljesen normálisnak tartom a fotós megjelenést, sokáig én is úgy voltam, csak a MacTom nevet és logót márkanévvé szeretném varázsolni, azért vagyok így,...

zsolt bezdan · http://fcpug.hu 2009.11.29. 22:02:19

@FCE-Kata: en komolyan kerdeztem hiszen en a kulonleges kapcsolatom miatt specialis kedvezmenyt is kapok "egy ismert ceg" kepviseletetol ha szemely szerint nekem kell valami es neha a magyar dolgoknal is kihasznalnam a lehetoseget (pld dij,ajandek stb) csak nem tudom mi szukseges (milyen papirok) hogy otthon is jogtiszta legyen az altalam itt vasarolt program

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása