Tedd márkanévvé céged, mindenáron fenntartva az érdeklődést

A videó előállítási költségeinek lenyomása érdekében, a B2B értékesítők fókuszában a vírus videó áll,  mint a lehetséges eszköze annak, hogy figyelmet, érdeklődést generáljanak, a drágább média hirdetések helyett. Persze sok téves, naiv és ellentétes megközelítés kíséri a B2C spam videókat, mely kétségtelenül nagy vívmánya a marketing világának. Kísérletezz bölcsen, a B2B értékesítők így használhatják:

Csinálj elvont koncepciókat a könnyebb megértés érdekében.
Egy videónak, hogy vírusként terjedjen egyedinek, izgalmasnak, szórakoztatónak kell lennie a vásárlók számára, hogy megosszák azt ismerőseikkel. Néhány B2B videó csak kiollózott marketing  anyag, viszont vannak olyanok, amelyek egyesítik a szórakozást az oktatással. A TIBCO Software cég készített egy videó sorozatot (Greg, az építész), mely megmagyarázza a szolgáltatás orientált építészetet (SOA), közben viccekkel bombázva a szoftware iparágat. A cég ügyfél videói remek példák a kiváló video marketingre!Azért, mert a technikai elemzők azonosulnak Greggel és a kihívásokkal, amikkel szembe néz, egymás között küldözgetik a videót, és a vicces szituációk ráirányították a  figyelmet a  cél témára.

Demonstráld a koncepcionális termék adottságait még konkrétabban.
A videó segít az érékesítőknek, hogy a megfoghatatlan dolgokat- mint a jobb, gyorsabb, rugalmasabb, és könnyebb használatot- még speciálisabbá, és konkrétabbá tegyék. A SolidWorks  a videó segítségével egy párbajt sugárzott, egy CAD-et használó tervező és Mr. Torimoto, világklasszis origami művész között. A time-lapse fotózást használva a SolidWorks bemutatta, amint Mr. Torimoto egy hatalmas lapot kis robottá hajtogat, miközben elválasztott tér másik oldalán a SolidWorks design mérnökei összeszerelnek egy hasonló robotot a cég CAD software-ét használva. 
Ahelyett, hogy megmagyarázzák mi az a CAD, a videó bemutatja.Mr. Torimoto tehetsége lenyűgöző amiről sajátmagunk is meggyőződhetünk, hiszen a SolidWorks közzétette a YouTube-on.

Másold nyugodtan a vásárló-orientált, sikeres videókat.
Az Eloqua video elkészítette, „Vásárlóinknak a legjobb eladókat a Földön”, ismert UPS reklám utánzatát, hol a beszélő felvázolja a cég által készített termékek előnyeit egy táblára. Itt találod! 

Ide teszem neked  az  apple legjobban sikerült  video reklám kampányát  az  I'm a PC / I'm a Mac  sorozatot.  Itt  megnézheted  őket magyar  feliratozással is! Másold  a  szisztémát a  saját  cégednél!

09-08-14.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr231310005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása