Szerezz olyan vásárlókat, kik helyetted beszélnek

Adj nekik hallgatóságot, és a B2B eladók sóvárogni fognak elgondolásaikért, ötleteikért. Ha a vásárló sikertörténete hatásos, meggyőző marketing eszközként tekinthetünk rá, miután kilép a kamera elől használd a videót, hagyd hogy beszéljen helyetted. Vedd rá a vásárlót, hogy véleményével segítsen a többi vásárlónak mindezt online videón keresztül:

Beszéljen (ügyfeled) nyíltan a termékekről, azokról tett benyomásairól.
A vásárlók elhiszik az élő beszédet, mégis vonakodnak továbbadni információikat, különösen, ha kérdések, viták lengik körbe az adott terméket. A videó segít, hogy áthidaljuk ezt a problémát engedve a vásárlónak, hogy az eladó hát a mögött megvitathassa a termékkel kapcsolatos kérdéseit, anyagi vonzatait.

Nézd meg, hogy az Eloqua a saját kezdőlapjának alsó harmadában milyen jól oldotta meg ezt és milyen kiváló minőségű videókon beszélnek az ügyfelei.

Értékesíts reklámok nélkül.
Mondhatni apró különbség tapasztalható a termék reklámozásában, és egy üzenet elküldésében. Mikor a vásárlók az első kézből tapasztalt élményeikről beszélnek, felértékelik azon terméket, melynek megismeréséhez egyedi úton jutottak el. Történetek, különböző adatok, tények hatással vannak a vásárló érzéseire, motivációjára, különösen, ha a mese zötykölődve jut el a sikeres beteljesedésig. A videó felnagyítja a referenciák hatását azáltal, hogy arcot, személyességet kölcsönöz nekik. Ezek a vásárlói megnyilvánulások nagyobb teret nyernek, mikor az eladók a WebVideót bemutatkozásra is felhasználják, bevonva a látogatókat kereskedelmi standjukra, vagy egy online meetingre.

Hitelesség kiépítése.
A vásárló támogatás hatalmas üzleti érték. Ha a leendő ügyfél hallja ezeket a pozitív véleményeket, melyek más esetben csak a marketing osztályról kerültek volna napvilágra teletömve szakszavakkal, erős túlzásokkal. Nagy tech cégek, mint az Oracle, vagy Sun Microsystems interjúkat készítenek mérnökökkel, software fejlesztőkkel, hogy bizonyítsák technikai vívmányaik, termékeik képességeit. Mialatt a médiában semmi feltűnés a cégek részéről, addig a vásárlók szétkürtölik tapasztalataikat a használt termékekkel kapcsolatban megoldva a valódi hirdetési problémát. A leendő vásárlók jobban fognak támaszkodni azokra az információkra, mely olyan emberektől származik, ki már járt hasonló cipőben ezelőtt.

09-07-28.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr431273025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása