FLIMP, egy vadiúj és érdekes web video marketing platform.

Az új technológiák hál' istennek folyamatosan elérhetőbbé válnak, hogy a  marketing-szakembereket segíthessék az audiovizuális tartalom szakszerű használatában. Egyike ezeknek a technológiáknak egy integrált  média platform, a FLIMP, ami a  flash  videók előnyös tulajdonságának kihasználásával email és web video marketinghez lett kifejlesztve. A FLIMP egy új  média marketing platform, amely képessé teszi a számítógéphez nem értő felhasználókat arra, hogy percek alatt hozhassanak létre, osszanak meg statisztikázzanak dinamikus, média microsite-okat, azaz Flimpseket. Tehetik ezt bármilyen média elemek kombinációjával: videókkal, audióval, szöveggel, grafikákkal, képekkel, linkekkel stb A flimp kifejezés, egy betűszó: Flash Ineractive Marketing Platform.

A Flimp micro oldalak,  saját készítésű, saját beállítású kis  szájtok. Ráadásul megoszthatóak és terjeszthetőek  linkek, emailek, blogok, fizetett hirdetések, tweetek, RSS és más internet terjesztői csatornák segítségével. Egyes flimpek lehetnek akár szinpla mini web oldalak, könnyen elérhető URL-lel, amely csak egy Flash videót tarlamaz. Del létre lehet hozni olyan  flimpseket is, amelyek lehetőséget nyújtanak  akár szerkesztési megosztáshoz  és a nézettségi statisztikák  kezeléséhez.


A FLIMP-pel, a marketing-szakemberek könnyen alkothatnak, szerkeszthetnek és terjeszthetnek  média web oldalakat, bármilyen programozói vagy tecnhikai képzettség nélkül.Ugyanakkor a média tartalom részletes statisztikájához is  igen könnyen férnek a marketingesek.


A FLIMP technológia platform használatával képesek a felhasználók:

-Magas minőségű videók megosztására és  „host”-olására egy biztonságos  weboldalon, beépített nézői nyomkövetéssel, statisztikával. 

-A platformon könnyedén indíthatnak vírus videó kampányokat

-Interaktív videó „squeeze” landing oldalak létrehozására,elindítására és nyomkövetésére egy azonnali dashboard-ba épülő kis  kezelő"  szoftverrel.

-Videó blogok  szerkesztésére, létrehozására és elindítására, nézői statisztikával és a dashboard alkalmazással  amit  fentebb  írtam.

 

 


A Flimpsek megfelelnek a hatásos web videó marketing kampányok mind az öt fontos paraméterének is:

1. Megnyerő tartalom

2. Hordozhatóság és univerzális hozzáférhetőség

3. Intuitív nézői vezérlések

4. Vírus képességek

5. Könnyen használható és módosítható

 

Példák a Flimp alkalmazására: (video emailek, microsite-ok)

 iPhone,   BMW,  Sheraton, US Open 2008


Ritkán bukkan fel új ezen a piacon, de  ez egy  ilyen dolog, megérdemli a figyelmet. Már csak az érdekelne, hogy beengedik-e  ezeket a video maileket a mail szoftvereink?

09-09-06.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr831364531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása