A Tal_and_Acacia a Web Video Marketingnek köszönheti a sikert!

Tal and Acacia. 2 csajszi 1 szál gitárral. Testvérek. Nem túl gazdagok. Zenélnek. Tuti, hogy fogalmad sincs, kik ők. Kanadai születésű  amerikai (Main állam) lányok, akik elhatározták, hogy sok pénzük nem lévén, a weben népszerűsítik magukat. Más marketing lehetőségük nem volt. Leforgatták a dalaik werkfilmjeit és feltöltötték a  YouTube-ra.Azt gondolták, szebbek az ördögnél, a zenéjük jó, mutassuk meg videón...  Ja,  stúdiójuk nem  volt. Bementek így  néhány helyi rádióállomásra, és  ott nyomták élőben, mikrofonokba a zenét. Ott vették fel az anyagot. (hol lehetne ilyent tenni nálunk...) Ekkor még semmijük nem volt, még egy weboldal sem. (már  van)Ezzel kezdődött. Mára a Tal and Acacia már a sok-sok-sokadik zeneletöltést adta el az iTunes-on keresztül. Csak az iTunes-on keresztül! Csak a letöltés. A Tal and Acacia a szememben a legjobb példa arra, hogy nem kell egy  szatyor pénz ahhoz, hogy két tehetséges zenész megcsinálja a maga üzletét. Csak a web, a video és a marketing. Valószínűleg soha nem lesznek toplistások a nagy chartokon, de nem is ez a cél. (még) Már több mint 20 alkalommal hívták őket élő fellépésre, mindezt a YouTube videóknak köszönhetően. Nézzétek meg, mivel kezdtek egy  rádió stúdióban, a haverjuk kamerájával és operatőri munkájával a semmiből. Ezt írják magukról: "Sister duo made up of Tal & Acacia Wulfing creating infectious quirky pop tunes"

 

Itt meghallgathatod  ugyanezt teljes  hangszereléssel:(és le is  töltheted  ingyen)
A track egy alap MacBook-on készült a LogicExpress8  Audio-Midi szekvenszer programon.  Kb 300 USD. A szőke leányzó keverte, vágta, alkotta. Abszolút handmade by home, mégis  sikeres. A weben és a videón keresztül.

09-08-22.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr811331226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oliveR · http://www.webvideozz.com 2009.08.26. 02:01:36

Feleségem egyik kedvence ez a két lány, akik fellépésikért pénzt nem kérnek.

Ez a dal valóban fülbemászó - tipikus slágerdal. Nem csoda, hogy felkapták.

oliveR

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása