Az ügynökségi munka fény és árnyoldalai...

Ügynökségnek dolgozni jó. Azért, mert az ügynökség (nem magyarról beszélek) küld neked munkát, ráadásul a világnak arról a fertályáról származnak az általa  közvetített megrendelők, ahol nem sírják el magukat attól, ha  1000 USD-t  kérsz  egy weboldal fejlécébe tervezett, viszonylag rövid video anyagért. (persze, hogy nem, otthon a saját hazájukban legalább a duplája lenne...)

Ügynökségnek dolgozni rossz. Azért, mert belebeszélnek a kreatív dolgaidba. Mert mikor Te magalkottad, fikázzák, pedig a megrendelő még nem is látta. mert olyan dolgokat kérnek, amit (ebben az árkategóriában) nem lehet megvalósítani, mivel nem ismerik a technika lehetőségeit. És, mert végül olyan munkát továbbítanak a megbízójuk felé, ami szerinted nem is annyira jó, dehát  így kérték....

Itt van egy ilyen kisebb ügynökségi munka. Nem nagy durranás, nem ez a munkásságom legbonyolultabb terméke. De felteszem a blogra, mert az enyém. A Transparency nevű Los Angeles-i  cég a megrendelő. Nekik így  is tetszett. Később kiteszem majd  azt a változatot is, amit én gondoltam volna....  Még  nem, mert  Holdonner Hermann barátom, a prágai ügynökségtől, nagyon szemfüles és  azonnal  levetetné.... Igaz Hermann?? (a képarányok természetesen a weboldal fejléc  arányai. Itt a blogon kicsit a szélekből még le is vágtam, mert a jutubon így jobban mutat) 
 

09-10-13.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr521447372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása