Még mindig közösségi, de már kicsit video... (updated)

Ki hallott már ilyet? Video a Twitteren? Nos  nem egészen, inkább screencast. Megjelent a
SCREENR, a  Twitter webes screencast alkalmazása. Könnyen kezelhető, egyszerű, és pillanatok alatt  lehet  vele screencast-eket  készíteni,  aztán publikálni a twitteren. És máshol is. Egyszerű és jó kis  eszköz ahhoz, hogy a videó/screencast  dolgainkat megosszuk másokkal.

Ha már közösségi médiánál tartunk, pár hete Pollner  blogján találtam Marta Kagan érdekes és jól kidolgozott slide-ját a  Social Media-ról, sajátosan szabados fogalmazásban. Lefordítottam és közreadom itt nektek. Végül is ez is video marketing. Csak nem magától mozog. /// Update: Levettem innen a slideshare prezit, megcsináltam video formában egy kis aláfestő zenével, ha már ez egy videós blog..:-)

 

A

Aki  Slide  formában  nézné, annak  itt van a  SlideSahare-en

09-09-09.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr601372223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása