Megint elkészült egy új munka.

A sztori elég érdekes. Cseh közvetítőn át egy angol ügynökségnek készült az intro film, aki szintén egy Brit cég megbízásából dolgoz(tat)ott. Ja kérem, ez a tipikus outscourcing meló, amikor a szegény londoni média cégek, hogy spóroljanak, Magyarokkal, meg Ukránokkal meg Indiaiakkal dolgoztatnak, hogy olcsóbb legyen a rezsi. (Na jó, azért is mert mi királyok vagyunk:-)
Ennek a munkának egy werk anyagát egyszer már kitettem a blogra, csak a Cseh megbízó / közvetítő levetette velem.  A megbízó londoni ügynökség az átvételkor (szept 5-én)  feltette a kész munkámat weboldalára, meg a jutubra, !mint  saját  referncia! meg sem említve szegény outscourcing rabszolgát! Dehát mit tegyen a magyar?  Fizettek érte. Partnercégemnél dolgozó kollégám szerint a szerzői jogok bizony kemény kérdések, és utána kellene ennek menni...  dehát minek. Fizettek. Nem is rosszul. (bár Londonban a duplája lett volna, vagy több) Még érdekesebb, hogy végül a megbízójuk  számára más film készült és került fel a weboldalra, de  abban a filmben bizonyos ötletek / elemek az én munkámból valók. Ez van.Azt sem tudom igazán, lenne-e jogom ezért nyafogni. A szerződésünk érdekes, ne feszegessük. Szóval itt a kész mű. (Ha nem itt, hanem a jutubon nézed, nyomj rá a HQ gombra úgy jobb lesz)
 

View more presentations from Tamas Papai.
09-09-16.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr921386456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oliveR · http://www.webvideozz.com 2009.09.17. 02:50:42

Megnéztem a felkerült videót is ... Hááát ... Nem tudom, miért azt választották. Hosszú is, marketing szempontból sem az igazi az üzenet.

Ez van. Cégesebb feelinget ad - bár ez nem előnyként mondom. Az is érdekes, hogy automatán indul, de hang nélkül. :) Nem fogott meg.

Ez a videó egész jó lett - az utolsó mondaton agyaltam volna még egy kicsit.

oliveR

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.09.17. 07:31:48

@oliveR: nekem sem tetszik ami fent van náluk. Hát ja, az utolsó mondat nem a legjobban sikerült, én is érzem. Az ilyen melóknál határidő van, szoros. Agyalásra nem volt már lehetőség. Most már lennének ötleteim....

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása