Kell egy FinalCut Express HD? --UPDATE»»» Elkelt!!!!

Azt hiszem a FCE-t méltatlanul háttérbe  szorítják sokan. Nagyon nagy tudású, és szerintem már nem amatőr, hanem félprofi editor. Egyrészt remek azoknak, aki amatőrök maradnak és a házi videókat akarják csodássá tenni, másrészt remek lépcső azoknak, akik később a  FCP-t (vagy FCS-t) célozzák, mert a felület (és minden más is) ugyanaz.(akitől megvettem, az is  FCS-ra  tért át, de  esküszik, hogy hihetetlenül jó a cucc, csak tovább kellett lépnie, jó pár év FCE gyakorlat után) Persze, valamivel kevesebbet tud  az FCE mint a  FCS,  de még így is zseniális video szerkesztő. tartalmaz egy kissé gyengített FCP-t, a  Livetype -ot amely egy  kiváló feliratozó, és a SoundTrack-ot  amely egy remek filmzene szerkesztő. Van hozzá egy oktató site  a finalcutexpress.hu -oldalon, iJoe nagyon felkarolta  ezt a témát. Külön FinalCut, külön LiveType oktató anyagok vannak.  Namost.....  Nekem van egy, de már FCS-val dolgozom. Szeretném segíteni azokat az editor palántákat, akik szívesen kalandoznának a NLE  világába, de esetleg nincs  meg a  pénz  az induláshoz, még annyi sem, hogy egy FCE  kijöjjön belőle. (Most 62.900 az ára  az XMS-nél) Szóval odaadom ingyen annak aki kéri, és  foglalkozni szeretne a  NLE világával. Kommentben jelentkezz, és a kommenthez adot email címeden kereslek. (Most sajnálom, hogy nem túl nagy -bár egyre növekvő- ennek a blognak a látogatottsága, félek, hogy a  látogatóim közül senkit nem érdekel a cucc :-)

Vigyázat, a Core2 proci a minimum, 1  (de inkább 2) GB ram és a 9400-as Geforce kártya alap hozzá. Az intelbe épített grafikus  izét nem szereti, siralmasan dolgozik alatta.
A dobozban benne a  FinalCutExpress HD, egy  másikban pedig hozzá a FinalCutExpress 4HD upgrade, úgyhogy  frissítésileg naprakész. Hómacska alatt is  stabilan dolgozik. Hát írjatok.2 hétig kiteszem ide ingyé. Ha nem viszi senki, akkor  felrakom a beszeljukmac.com-ra 30-ért. Azokat várom ide, akik használják is, nem csak elteszik a fiókba, vagy  netán  eladják....(hű de hülyének érezném magam...)

09-10-28.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr961482591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tik-tak 2009.10.31. 13:52:34

Szia, nekem kellene! Éppen a Final Cut Express szóra kerestem a Google-ban, ez a post 3. oldalon a 6-ik, azt hiszem.... Szóval nagyon megörültem, mert nekem nem olcsó a FCE sem. De az iMovie lassan kevés lesz, mert nem tudom pozicionálni a feliratokat. Egy non profit szervezetnél dolgozom, nekik készítek videókat általában beteg, de sokszor egészséges és boldog gyerekekről. Látom első vagyok, lehet, hogy akkor az enyém a FCE?
Üdvözlettel: Kata

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.10.31. 13:59:09

@tik-tak: Kedves Kata! Nyertél. Kattints a fotómra, onnan eljuthatsz a honlapomra, ott pedig megtalálod kis keresgélés után az e-mail címemet. Írj privátban, és beszéljük meg a részleteket. TIÉD a FCE. Gratulálok! És örülök, hogy olyanhoz került, aki éppen keresi. Sőt, annak is , hogy egy lányhoz. Kevés lányt ismerek, aki FCE-vel dolgozik... :-)
Üdv Pápai Tamás

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása