Mitől lesz értékes és sikeres a B2B web video marketinged? (1.rész)

ÖT MÓDSZER, HOGY ÉRTÉKES LEGYEN AZ ONLINE VIDEÓ

Az online videó egy árú mely sok informácót tartalmaz megnyerő csomagolással. Lehet egyszerűen mesterkélt terméktörténetnek nevezni, de így a legkönnyebb megragadni jelentését. A legfontosabb, hogy a videó a legközvetlenebb közlési forma a B2B marketing és a hirdetések világában, hogy segítsünk a B2B értékesítőknek repülőrajtot venni a sikeres videó felhasználás terén. Most öt olyan módszert mutatok be mellyel videódból nagyhatású marketing program kerekíthető.

Szerezzünk vásárlókat. Az online videó helyettesíti az értékesítési telefonokat és időt spórol meg, egy személyes videó emailben nagyon hatékonyan lehet üzenetet átvinni, és figyelmet felkelteni. Ezek a video emailek olyan helyzetet teremtenek az elménkben, hogy a  terméket/kereskedőt/akciót  stb.  mindenképp meg akarjuk ismerni.

Hagyd, hogy vásárlóid támogassanak.  Az elégedett vásárló a B2B értékesítők legnagyobb kincse: használd a videót, hogy megörökítsd történetüket, és megakadályozd a referenciák ellaposodását.

Hozz létre tehetséges alkalmazottakat . A vezér-elgondolás mellett, alkalmazz szakértőt, szervezz értékesítői tréningeket, mindezeket tedd elérhetővé videón értékesítőid számára megoldva ezzel a költséges kiképzésüket.

Szervezz izgalmas összejöveteleket. A videó segítségével  az ügyfelek, vásárlók számára rendezz konferenciát, kiállítást, kereskedelmi show-t.

Küldj körüzenetet  video emailben. Egy okos, vicces, elgondolkodtató kis videó képes márkát teremteni, bemutatva egy új terméket a nagyközönségnek a hagyományos média költségek nélkül.  Gondolj csak a vírus filmekre.

Akkor  nézzük csak, és  ebben a  posztban tárgyaljuk ki  az egyes  pontot részletesen:

Egyszerűen helyezd át a kereskedelemi mondanivalódat az eladás folyamatába
Az értékesítők tudják, hogy a szemtől szembeni meggyőzés sokkal meggyőzőbb, mint más taktikák. De a személyes meggyőzés persze feljebb tolja az eladási árakat, és nem biztos, hogy az értékesítő mindig  szívesen látott vendég, ha feltűnik más cégeknél. A B2B értékesítők vásárlói kapcsolatok építésére, üzleti vezetők lehetőségeinek kihasználására használhatják az online videót:

Fordítsd az értékesítési megbeszélést eladássá.
Videó helyettesítheti az eladási hívásokat. Azok a potenciális (leendő)vásárlók, kik videó emailt kapnak, egyben visszajelzést is  adnak magukról.  Minden alkalommal, mikor a kézbesített email videódat megnézik, vagy ráklikkelnek a rendszer továbbítja azt a feladónak,(neked) bepillantást engedve a leendő vevő speciális igényeibe, segítve téged, hogy jobban felkészülj első élő tárgyalásodra.

Adj arcot ügyfeleidnek.
Szemben a növekvő figyelemmel, a vásárlók kevesebb időt szentelnek az értékesítőkre. Hogy az elfoglalt vásárlók képben maradjanak az IBM videókat készített (kevesebb mint 2 percesek) helyi vezető kereskedők, értékesítők közreműködésével, ezeket a klipeket egy email sablonba helyezték el. Mikor a kereskedő /ügynők /űzletkötő  -hívd  ahogyan akarod-  bemutatkozó hívást kezdeményez, vagy emailben érdeklődik, a leendő vevő egyszerűen megkapja a video üzenetet, így gyorsabban letudhatod a bemutatkozást.

Tedd a meghívást személyessé.
A személyes video-capture technológiával, olyan cégek mint az Apple, Adobe Systems, és a Corel, alkottak egy betét videót mely egy hang/kép üzenetként funkcionál. Az ilyen személyes, videó üzenetek, segítették feljebb tolni a Webinar látogatottságát számos alkalommal, mint email meghívók. Még az emailben küldött videó újdonsága is megkopik előbb-utóbb,  ezért folyamatosan meg kell újulnod és alkalmazni a  flash videok adta remek lehetőségeket....,

Hamarosan jövők a 2. résszel, amelyben a 2. pontot vesézzük ki.

09-07-21.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr801259736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása