Terjeszd ki az élő bemutatóidat, a nagyobb hallgatóság körébe...

A kisebb cégek is  sok pénzt költenek élő kereskedelmi és termék bemutatókra és egyéb eseményekre. Ebben a gazdasági légkörben az így befektetett pénz hamar eltűnik, csökkentve ezzel az ilyen események népszerűségét. Tedd a videózástegy  egy az egyben tárgyalási élménnyé. Azért, hogy népszerűvé, és szélesebb körűvé tedd a fizikális találkozókat. Arra használhatod a videót, hogy:

Ösztökéld vásárlóidat, hogy jelenjenek meg a megbeszéléseken. Szűkös költségvetéssel, nehéz kiszolgálni az összejövetelek , bemutatók látogatóit. A német  Karcher saját mediasite-használta, ját hogy ösztökélje ügyfeleit, és rávegye őket az éves megbeszélés látogatására. Egy meghívó videó a VP marketingtől közvetlenül elvezeti a meghívottakat egy exklúzív oldalra, ahol videókat vetítenek az aktuális konferenciáról közreműködve az előadástartók, a cég képviselői és mások által. A jelenlévők személyes konferencia élményeikről beszélnek, élő adás alatt, emelve az izgalmat, és az érdeklődést a következő konferenciával kapcsolatban. Az eredmény? A Karcher konferencia részvétele 35%-kal nőtt 2008-ban, és várható még egy hullám 2009-ben köszönhetően ennek a videó marketing megközelítésnek.

Tedd elérhetővé a bemutatódat vagy konferenciádat azok számára, kik nem tudnak megjelenni. Talán magas utazás költségek, vagy egyéb okok miatt mindig is lesznek olyanok, kik nem tudnak megjelenni élőben. A videó segítségével a távolból is megoldható a részvétel. A simult-casting videó interneten keresztül lehetővé teszi a cégeknek, hogy a vásárlókat és a befektetőket összehangolja a saját céges online összejövetelük idejére. Több kisebb és nagyobb cég felbérelt bloggerket, hogy interjúvoljanak meg előadókat és helyezzék el a videót- személyes észrevételekkel- a blogjukon.

Tedd elérhetővé a megbeszélést csukott ajtókon keresztül is. Jártál már valaha olyan megbeszélésen, ahol azt gondoltad: oh, bárcsak x és y kollégám vagy  ügyfelem is hallhatta volna? A videó lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy kollégáid bepillantást nyerjenek a megbeszélésekbe. A top értékesítők 5-től 10 percig terjedő megbeszélés kivonatot preferálják- ebben benne vannak a diák, adatlapok, kivitelezési útmutatók, és más hasznos tartalmak- ezeket közzé teszik a weben, mint egy „összefoglalót a megbeszélésről”. Ezek az esemény-centrikus microsite-ok nem csak ismertető szereppel rendelkeznek a kollégák felé, hanem elérhetők a potenciális ügyfelek, vásárlók számára, kik legközelebb hajlani fognak rá, hogy részt vegyenek rajta.

09-08-01.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr701281507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása