Építész iroda, motion logó tervezet + saját logó

Szép lett. Részrehajlás nélkül. Olyan "építészes...." A Maya munka nagy részéért köszönet Tim-nek a bécsi SAE Institute-ban. (Thanx Tim, just sleep whole weekend... Sorry but I used a small "time remapping" - it does it's good I think.)

Ja, meg az építész munka után feltettem a saját webmotivátoros motion logómat, mert hogy, lesz majd néhány videohelp film a WebFix CMS kezeléséről, azok elé szánom...

 

 

Webmotivator motion logo from Papai Tamas on Vimeo.

09-12-04.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr771572972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCE-Kata 2009.12.04. 08:26:34

Tetszik. Mire használ egy ilyet egy építész cég? Reklámokban talán?

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.12.04. 08:30:03

@FCE-Kata: Minden komolyabb tervező cég, minden komolyabb munkánál készít valamiféle 2D vagy 3D tervet, amelyet gyakran prezentáció-szerűen mutat be a megrendelőnek. Na ezek elé az anyagok elé -és persze ahogy írtad, a reklámok elé is- megfelelő egy ilyen mozgó grafikus megoldás.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása